• Undersøkelser over holdbarhet av lettsaltet sild behandlet med eddik 

      Gilberg, Yngvar (Fiskeridirektoratets skrifter / Serie Teknologiske undersøkelser;Vol. 2, No. 11, Research report, 1953)
      The perishability of mild cured herring products demands special precautions as to temperature during curing to acertain the right degree of taste and texture. With appropriate consideration of transport and «shelflife» ...
    • Undersøkelser over holdbarhet av lettsaltet sild uten eddik 

      Gilberg, Yngvar (Fiskeridirektoratets skrifter / Serie Teknologiske undersøkelser;Vol. 2, No. 12, Research report, 1953)
      The present paper presents the second part of an investigation on the efficiency of different preservatives for prolonging the storage life of light salted (15 %) herring cured without vinegar. The effect is evaluated ...
    • Undersøkelser over modning av sild konservert med salt og eddik 

      Gilberg, Yngvar (Fiskeridirektoratets skrifter / Serie Teknologiske undersøkelser;Vol. 2, No. 10, Research report, 1953)