Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBull, Henrik
dc.date.accessioned2013-06-11T07:33:53Z
dc.date.available2013-06-11T07:33:53Z
dc.date.issued1928
dc.identifier.issn0365-8252
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/117990
dc.language.isonobno_NO
dc.publisherFiskeridirektørenno_NO
dc.relation.ispartofseriesÅrsberetning vedkommende Norges fiskerier;1927, 6
dc.titleStatens Fiskeriforsøksstasjons virksomhetno_NO
dc.title.alternativeAnalyseresultater 1926-27no_NO
dc.title.alternativeForenklet fremgangsmåte ved analyse av fete oljerno_NO
dc.title.alternativeOm partiell forsepning av fett og påvisning av at de sterkest umettede fette forsepes førstno_NO
dc.title.alternativeNy metode for bestemmelse av fett i forskjellige fettholdige næringsmidlerno_NO
dc.title.alternativeNytt apparat for bestemmelse av fett i næringsmidlerno_NO
dc.title.alternativeAnordning for bestemmelse av koksalt i fôrmelno_NO
dc.typeOthersno_NO
dc.source.pagenumber28 s.no_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel