Spesielle kvalitetsforskrifter m.v. for fiskeprodukter som er gjort holdbare i begrenset tid ved varmebehandling, pasteurisering, kjemisk stabilisering etc., og som er pakket i emballasje av plastmateriale etc.
dc.contributor.author | Fiskeridirektøren | |
dc.date.accessioned | 2013-11-04T11:55:15Z | |
dc.date.available | 2013-11-04T11:55:15Z | |
dc.date.issued | 1968-09-01 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/125245 | |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.publisher | Fiskeridirektoratet | no_NO |
dc.relation.ispartofseries | J-meldinger;J-111-1968 | |
dc.title | Spesielle kvalitetsforskrifter m.v. for fiskeprodukter som er gjort holdbare i begrenset tid ved varmebehandling, pasteurisering, kjemisk stabilisering etc., og som er pakket i emballasje av plastmateriale etc. | no_NO |
dc.type | Others | no_NO |
dc.source.pagenumber | 5 s. | no_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
J-meldinger [6690]