• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Fiskeridirektoratet
  • Fiskeridirektoratets skrifter. Serie Teknologiske undersøkelser
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Fiskeridirektoratet
  • Fiskeridirektoratets skrifter. Serie Teknologiske undersøkelser
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Vitaminer i Norsk fisk II. Vitaminer i forskjellige organer fra makrellstørje (Thunnus Thynnus) fanget utenfor Norges vestkyst.

Brækkan, Olaf R.
Research report
Thumbnail
Åpne
tu_1955_3_3.pdf (405.7Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/130487
Utgivelsesdato
1955
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Fiskeridirektoratets skrifter. Serie Teknologiske undersøkelser [68]
Sammendrag
Fresh samples of different organs from tuna fish (Thunnus thynnus) were collected during the summer 1952. The samples represented 100 -150 fishes and were minced and stored at -15° C during the investigation. Niacin, riboflavin, pantothenic acid and vitamin B 12 were determined by microbiological assays, and thiamine and vitamin A by physicalchemical methods. The results are summarized in Tables 1-8, which have English subtitles. The liver showed extremely high values for vitamin B12, further high values for riboflavine. Meat from tuna fish is a very good source of all the vitamins investigated.
Utgiver
Fiskeridirektoratet
Serie
Fiskeridirektoratets skrifter / Serie Teknologiske undersøkelser;Vol. 3, No. 3

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit