Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNotevarp, Olav
dc.contributor.authorHeen, Eirik
dc.date.accessioned2013-05-13T12:58:36Z
dc.date.available2013-05-13T12:58:36Z
dc.date.issued1938
dc.identifier.issn0078-186x
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/130489
dc.language.isonobno_NO
dc.publisherFiskeridirektoratetno_NO
dc.relation.ispartofseriesFiskeridirektoratets skrifter / Serie Teknologiske undersøkelser;Vol. 1, No. 2
dc.titleVirkningen av frysehastighet, lagringstemperatur og råstoffets friskhet på kvaliteten av frossen fiskno_NO
dc.typeResearch reportno_NO
dc.subject.nsiVDP::Agriculture and fishery disciplines: 900::Fisheries science: 920::Fisheries technology: 924no_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel