Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorJebsen, Jens Wohl
dc.contributor.authorGagama, Karin
dc.date.accessioned2013-06-05T10:40:58Z
dc.date.available2013-06-05T10:40:58Z
dc.date.issued1972
dc.identifier.issn0808-3118
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/130778
dc.descriptionFi-Kje-Te rapporter. Virkningen av en eller flere timers forsinket filetering av fisk uten forutgående bløgging. En sammenlikning mellom effekten av umiddelbar bløgging og direkte sløying på mengde avgitt blod av fisken og det resterende blodinnhold i filetenno_NO
dc.language.isonobno_NO
dc.publisherFiskeridirektoratetno_NO
dc.relation.ispartofseriesRapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt;
dc.titleUndersøkelse av blodinnholdet i filet etter maskinell fileteringno_NO
dc.typeWorking paperno_NO
dc.source.pagenumber11 s.no_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel