Undersøkelse av blodinnholdet i filet etter maskinell filetering
dc.contributor.author | Jebsen, Jens Wohl | |
dc.contributor.author | Gagama, Karin | |
dc.date.accessioned | 2013-06-05T10:40:58Z | |
dc.date.available | 2013-06-05T10:40:58Z | |
dc.date.issued | 1972 | |
dc.identifier.issn | 0808-3118 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/130778 | |
dc.description | Fi-Kje-Te rapporter. Virkningen av en eller flere timers forsinket filetering av fisk uten forutgående bløgging. En sammenlikning mellom effekten av umiddelbar bløgging og direkte sløying på mengde avgitt blod av fisken og det resterende blodinnhold i fileten | no_NO |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.publisher | Fiskeridirektoratet | no_NO |
dc.relation.ispartofseries | Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt; | |
dc.title | Undersøkelse av blodinnholdet i filet etter maskinell filetering | no_NO |
dc.type | Working paper | no_NO |
dc.source.pagenumber | 11 s. | no_NO |