• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Fiskeridirektoratet
  • Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Fiskeridirektoratet
  • Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The blood content in fillets of fish after mechanical filleting.

Jebsen, Jens Wohl; Gagama, Karin
Working paper
Thumbnail
Åpne
fikjete_132.pdf (826.8Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/130786
Utgivelsesdato
1973
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt [135]
Beskrivelse
Fi-Kje-Te rapporter
Utgiver
Fiskeridirektoratet
Serie
Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt;

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit