Fortsatte undersøkelser over hyse med "grunn"-smak. (Rapport nr. 2 om undersøkelser utført ved Kjemisk-Teknisk Forskningsinstitutt, Havforskningsinstituttet, Statens Lærebruk og Statens Ferskfiskkontroll i 1962).
dc.contributor.author | Karsti, Olaf | |
dc.date.accessioned | 2013-06-03T06:29:29Z | |
dc.date.available | 2013-06-03T06:29:29Z | |
dc.date.issued | 1963 | |
dc.identifier.issn | 0808-3118 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/130856 | |
dc.description | Fi-Kje-Te rapporter | |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.publisher | Fiskeridirektoratet | no_NO |
dc.relation.ispartofseries | Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt; | |
dc.title | Fortsatte undersøkelser over hyse med "grunn"-smak. (Rapport nr. 2 om undersøkelser utført ved Kjemisk-Teknisk Forskningsinstitutt, Havforskningsinstituttet, Statens Lærebruk og Statens Ferskfiskkontroll i 1962). | no_NO |
dc.type | Working paper | no_NO |