Undersøkelser over effekten av bløgging og sløying av laks før frysing. (Utført ved Kjemisk-Teknisk Forskningsinstitutt og Statens Ferskfiskkontroll).
dc.contributor.author | Karsti, Olaf | |
dc.date.accessioned | 2013-06-03T06:45:05Z | |
dc.date.available | 2013-06-03T06:45:05Z | |
dc.date.issued | 1966 | |
dc.identifier.issn | 0808-3118 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/130888 | |
dc.description | Fi-Kje-Te rapporter | |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.publisher | Fiskeridirektoratet | no_NO |
dc.relation.ispartofseries | Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt; | |
dc.title | Undersøkelser over effekten av bløgging og sløying av laks før frysing. (Utført ved Kjemisk-Teknisk Forskningsinstitutt og Statens Ferskfiskkontroll). | no_NO |
dc.type | Working paper | no_NO |
dc.source.pagenumber | 13 s. | no_NO |