Kjemisk og bakteriologisk undersøkelse av frossen fiskefilet og farse produsert i Nordland
dc.contributor.author | Blichfeldt, Thor | |
dc.contributor.author | Andreasen, Arne | |
dc.contributor.author | Losnegard, Norvald | |
dc.date.accessioned | 2013-07-03T07:32:27Z | |
dc.date.available | 2013-07-03T07:32:27Z | |
dc.date.issued | 1981 | |
dc.identifier.issn | 0800-0506 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/131070 | |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.publisher | Fiskeridirektoratet | no_NO |
dc.relation.ispartofseries | Rapporter og meldinger;1981, 4 | |
dc.title | Kjemisk og bakteriologisk undersøkelse av frossen fiskefilet og farse produsert i Nordland | no_NO |
dc.type | Working paper | no_NO |
dc.source.pagenumber | 12 s. | no_NO |