Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Fiskeridirektoratet
Fiskeridirektoratets skrifter. Serie Ernæring
Vis innførsel
Hjem
Fiskeridirektoratet
Fiskeridirektoratets skrifter. Serie Ernæring
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Oxidation of fat and methionine during storage of protected and non-protected fish meals from mackerel
Gulbrandsen, Knut Erik
;
Aksnes, Anders
;
Njaa, Leif Rein
Working paper
Åpne
se_vol02_04_1983_p109-116.pdf (332.6Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/131558
Utgivelsesdato
1983
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Fiskeridirektoratets skrifter. Serie Ernæring
[72]
Utgiver
Directorate of fisheries
Serie
Fiskeridirektoratets skrifter, Serie ernæring;Vol. 2, No. 4, p. 109-116
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk