Blar i Fiskeridirektoratets skrifter. Serie Ernæring på forfatter "Gulbrandsen, Knut Erik"
-
Contents and biological availability of selenum in oxidised and protected fish meals from mackarel
Aksnes, Anders; Gulbrandsen, Knut Erik; Julshamn, Kåre (Fiskeridirektoratets skrifter, Serie ernæring;Vol. 2, No. 4, p. 117-124, Working paper, 1983) -
Oxidation of fat and methionine during storage of protected and non-protected fish meals from mackerel
Gulbrandsen, Knut Erik; Aksnes, Anders; Njaa, Leif Rein (Fiskeridirektoratets skrifter, Serie ernæring;Vol. 2, No. 4, p. 109-116, Working paper, 1983) -
The protein requirement on energy basis for rainbow trout (Salmo gairdneri).
Gulbrandsen, Knut Erik; Utne, Finn (Fiskeridirektoratets skrifter, Serie ernæring;Vol. 1, No. 3, p. 75-85, Working paper, 1977)