dc.contributor.author | Bull, Henrik | |
dc.date.accessioned | 2013-06-11T07:33:53Z | |
dc.date.available | 2013-06-11T07:33:53Z | |
dc.date.issued | 1928 | |
dc.identifier.issn | 0365-8252 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/117990 | |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.publisher | Fiskeridirektøren | no_NO |
dc.relation.ispartofseries | Årsberetning vedkommende Norges fiskerier;1927, 6 | |
dc.title | Statens Fiskeriforsøksstasjons virksomhet | no_NO |
dc.title.alternative | Analyseresultater 1926-27 | no_NO |
dc.title.alternative | Forenklet fremgangsmåte ved analyse av fete oljer | no_NO |
dc.title.alternative | Om partiell forsepning av fett og påvisning av at de sterkest umettede fette forsepes først | no_NO |
dc.title.alternative | Ny metode for bestemmelse av fett i forskjellige fettholdige næringsmidler | no_NO |
dc.title.alternative | Nytt apparat for bestemmelse av fett i næringsmidler | no_NO |
dc.title.alternative | Anordning for bestemmelse av koksalt i fôrmel | no_NO |
dc.type | Others | no_NO |
dc.source.pagenumber | 28 s. | no_NO |