Blar i Fiskeridirektoratet på tittel
Viser treff 8998-9017 av 9771
-
Undersøkelse over kvalitet av fisk lagret i kjølt sjøvann og i is. III.
(Rapporter og meldinger;1982, 6, Working paper, 1982) -
Undersøkelse over kvalitet av fisk lagret i kjølt sjøvann og i is. IV b.
(Rapporter og meldinger;1984, 4, Working paper, 1984) -
Undersøkelse over kvalitet av fisk lagret i kjølt sjøvann og i is. IV.
(Rapporter og meldinger;1983, 6, Working paper, 1983) -
Undersøkelse over kvalitet av fisk lagret i kjølt sjøvann og i is. V b.
(Rapporter og meldinger;1984, 5, Working paper, 1984) -
Undersøkelse over kvalitet av fisk lagret i kjølt sjøvann og i is. V.
(Rapporter og meldinger;1983, 8, Working paper, 1983) -
Undersøkelse over kvalitet av fisk lagret i kjølt sjøvann og i is. VI b.
(Rapporter og meldinger;1984, 6, Working paper, 1984) -
Undersøkelse over kvalitet av fisk lagret i kjølt sjøvann og i is. VI.
(Rapporter og meldinger;1983, 9, Working paper, 1983) -
Undersøkelse vedrørende hyse med "grunn"-smak. (Rapport over undersøkelser utført ved Statens Lærebruk, Vardø, Statens Ferskfiskkontroll, Havforskningsinstituttet og Kjemisk-Teknisk Forskningsinstitutt i 1961).
(Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt;, Working paper, 1962) -
Undersøkelser av "helmel"
(Fiskeridirektoratets skrifter / Serie Teknologiske undersøkelser;Vol. 2, No. 6, Research report, 1952)"Whole-meal" is a term used for herring produced in such a way as to incorporate the solid matter of the "stick water" into the meal. Feeding experiments have showed that "whole meal" contains the same growth stimulating ... -
Undersøkelser av HL-vekten for lodde og prøve av elektronisk veiesystem
(Rapporter og meldinger;1978, 4, Working paper, 1978) -
Undersøkelser av kunstig tørket lange
(Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt;, Working paper, 1970) -
Undersøkelser av produksjonsprøver av medisintran 1937 til 1946
(Fiskeridirektoratets skrifter / Serie Teknologiske undersøkelser;Vol. 1, No. 7, Research report, 1950)437 samples collected from the Norwegian cod liver oil production in the years 1937 to 1946 have been examined for blue value, free fatty acid, Kreis value and refractive index. In addition other data such as weight of the ... -
Undersøkelser over analysemetoder for ammoniakk og metylaminer i fisk
(Fiskeridirektoratets skrifter / Serie Teknologiske undersøkelser;Vol. 1, No. 6, Research report, 1947)Nesten alle som anvender en objektiv bedømmelsesmetode som støtte for organoleptiske iakttagelser av fisks ferskhet har valgt bestemmelse av flyktig N. Dette er et samlebegrep for ammoniakk og metylderivatene av denne. En ... -
Undersøkelser over den norske sild. Fra umoden til moden
(Årsberetning vedkommende Norges fiskerier;1927, 4, Others, 1928) -
Undersøkelser over den pelagiske egg- og yngelbestand paa Skagerakkysten vaaren 1917
(Årsberetning vedkommende Norges fiskerier;1921, 3, Others, 1922)During the spring 1917 I had the opportunity of carrying out investigations on the occurrence etc. of the pelagic fish eggs and larvae on the Norwegian Skagerack coast. Originally my chief intention was to study cod fry ... -
Undersøkelser over effekten av bløgging og sløying av laks før frysing. (Utført ved Kjemisk-Teknisk Forskningsinstitutt og Statens Ferskfiskkontroll).
(Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt;, Working paper, 1966) -
Undersøkelser over flatfisk
(Fiskeridirektoratets småskrifter;Nr. 7, 1952, Working paper, 1952) -
Undersøkelser over holdbarhet av lettsaltet sild behandlet med eddik
(Fiskeridirektoratets skrifter / Serie Teknologiske undersøkelser;Vol. 2, No. 11, Research report, 1953)The perishability of mild cured herring products demands special precautions as to temperature during curing to acertain the right degree of taste and texture. With appropriate consideration of transport and «shelflife» ... -
Undersøkelser over holdbarhet av lettsaltet sild uten eddik
(Fiskeridirektoratets skrifter / Serie Teknologiske undersøkelser;Vol. 2, No. 12, Research report, 1953)The present paper presents the second part of an investigation on the efficiency of different preservatives for prolonging the storage life of light salted (15 %) herring cured without vinegar. The effect is evaluated ...