Blar i Fiskeridirektoratet på tittel
Viser treff 563-582 av 9771
-
Cruisereport Dana Cruise 05 2003 Dogger Bank
(Others, 2003-05-26) -
Cruisereport Dana Cruise 05 2004 Akustiksurvey i Norskehavet
(Others, 2004-03-01) -
Cruisereport Dana Cruise 06 2004
(Others, 2004-05-03) -
Cruisereport Dana Cruise 07 2006
(Others, 2006-05-19) -
Dagsignaler på fiskefartøyer. Sjøveisreglenes regel 9 h
(J-meldinger;J-315-1972, Others, 1972-03-17) -
Danmarks fiskeriterritorium
(J-meldinger;J-14-1977, Others, 1977-01-26) -
Danmarks fiskeriterritorium i Nordsjøen
(J-meldinger;J-79-1980, Others, 1977-01-01) -
Dannelse av histamin i saltsild
(Rapporter og meldinger;1984, 13, Working paper, 1984) -
Danske forskrifter om forbud mot seilas, ankring og fiske m.v. i visse danske farvann
(J-meldinger;J-32-1975, Others, 1975-05-05) -
Data Report NBP0404 - Norway
(Others, 2004-01-06) -
De brasilianske fiskerier
(Others, 1934) -
Delegasjon av kompetanse til å fatte vedtak om undervisningskvoter og inndragning etter lov av 3. juni 1983 nr. 40 om saltvannsfiske m.v. §§ 2 og 11
(J-meldinger;J-46-2003, Others, 2003-03-01) -
Delegering av fiskeridepartementets myndighet til å dispensere for bruk av landnot i lov av 3. juni 1983 nr. 40 om saltvannsfiske m.v. § 4 a annet ledd annet punktum.
(J-meldinger;J-134-1997, Others, 1997-07-03) -
Delegering av kompetanse til å fatte vedtak om ervervstillatelse m.v. etter lov av 26. mars 1999 nr 15 om retten til å delta i fiske og fangst (deltakerloven)
(J-meldinger;J-72-2003, Others, 2003-03-01) -
Delrapport, Turen med det chartrede fartøj L151 ”Pernille Kim”, 4.-15. december 2006
(Others, 2006-11-08) -
Determination of indole as a freshness assessment of shrimp
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie ernæring;Vol. 2, No. 2, p. 35-38, Working paper, 1982) -
Dielektrisk tining av frossen fisk. (Rapport om reise til England i mars 1962).
(Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt;, Working paper, 1962) -
Digestibility and utilisation in young growing rats given saithe offal silage stored for different length of time as the sole protein source
(Fiskeridirektoratets skrifter, Serie ernæring;Vol. 3, No. 1, p. 37-42, Working paper, 1990)