Undersøkelse vedrørende hyse med "grunn"-smak. (Rapport over undersøkelser utført ved Statens Lærebruk, Vardø, Statens Ferskfiskkontroll, Havforskningsinstituttet og Kjemisk-Teknisk Forskningsinstitutt i 1961).
dc.contributor.author | Karsti, Olaf | |
dc.date.accessioned | 2013-05-31T11:31:00Z | |
dc.date.available | 2013-05-31T11:31:00Z | |
dc.date.issued | 1962 | |
dc.identifier.issn | 0808-3118 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/130591 | |
dc.description | Fi-Kje-Te rapporter | |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.publisher | Fiskeridirektoratet | no_NO |
dc.relation.ispartofseries | Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt; | |
dc.title | Undersøkelse vedrørende hyse med "grunn"-smak. (Rapport over undersøkelser utført ved Statens Lærebruk, Vardø, Statens Ferskfiskkontroll, Havforskningsinstituttet og Kjemisk-Teknisk Forskningsinstitutt i 1961). | no_NO |
dc.type | Working paper | no_NO |