Show simple item record

dc.contributor.authorKarsti, Olaf
dc.date.accessioned2013-05-31T11:31:00Z
dc.date.available2013-05-31T11:31:00Z
dc.date.issued1962
dc.identifier.issn0808-3118
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/130591
dc.descriptionFi-Kje-Te rapporter
dc.language.isonobno_NO
dc.publisherFiskeridirektoratetno_NO
dc.relation.ispartofseriesRapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt;
dc.titleUndersøkelse vedrørende hyse med "grunn"-smak. (Rapport over undersøkelser utført ved Statens Lærebruk, Vardø, Statens Ferskfiskkontroll, Havforskningsinstituttet og Kjemisk-Teknisk Forskningsinstitutt i 1961).no_NO
dc.typeWorking paperno_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record