Toggle navigation
norsk
English
English
norsk
English
Login
Toggle navigation
View Item
Home
Fiskeridirektoratet
Rapporter og meldinger - Fiskeridirektoratet
View Item
Home
Fiskeridirektoratet
Rapporter og meldinger - Fiskeridirektoratet
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Sensorisk, kjemisk og bakteriologisk undersøkelse av frossen fiskefilet og farse produsert i Troms og Finnmark i årene 1981 - 1983.
Fredriksen, Gjert
Working paper
View/
Open
rom_1985_07.pdf (1.021Mb)
URI
http://hdl.handle.net/11250/130627
Date
1985
Metadata
Show full item record
Collections
Rapporter og meldinger - Fiskeridirektoratet
[169]
Publisher
Fiskeridirektoratet
Series
Rapporter og meldinger;1985, 7
Search Archive
This Collection
Browse
Archive
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Document Types
Journals
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Document Types
Journals
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics