Forsøk med lagring av makrell i kjølt sjøvann tilsatt K-sorbat. Effekten av forskjellig K-sorbatkonsentrasjoner og pH fra 4,0 til 7,0
dc.contributor.author | Karsti, Olaf | |
dc.date.accessioned | 2013-06-05T10:36:07Z | |
dc.date.available | 2013-06-05T10:36:07Z | |
dc.date.issued | 1971 | |
dc.identifier.issn | 0808-3118 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/130846 | |
dc.description | Fi-Kje-Te rapporter | no_NO |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.publisher | Fiskeridirektoratet | no_NO |
dc.relation.ispartofseries | Rapport fra Fiskeridirektoratets kjemisk-tekniske forskningsinstitutt; | |
dc.title | Forsøk med lagring av makrell i kjølt sjøvann tilsatt K-sorbat. Effekten av forskjellig K-sorbatkonsentrasjoner og pH fra 4,0 til 7,0 | no_NO |
dc.type | Working paper | no_NO |
dc.source.pagenumber | 14 s. | no_NO |