Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Fiskeridirektoratet
Fiskeridirektoratets skrifter. Serie Ernæring
Vis innførsel
Hjem
Fiskeridirektoratet
Fiskeridirektoratets skrifter. Serie Ernæring
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A comparison of the amino acid composition of fifteen species of whole fish
Njaa, Leif Rein
;
Utne, Finn
Working paper
Åpne
se_vol02_02_1982_p25-33.pdf (290.6Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/131334
Utgivelsesdato
1982
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Fiskeridirektoratets skrifter. Serie Ernæring
[72]
Utgiver
Directorate of fisheries
Serie
Fiskeridirektoratets skrifter, Serie ernæring;Vol. 2, No 2, p. 25-33
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk