Sensorisk, kjemisk og bakteriologisk undersøkelse av frossen fiskefilet og farse produsert i Troms og Finnmark i årene 1981 - 1983.
dc.contributor.author | Fredriksen, Gjert | |
dc.date.accessioned | 2013-07-04T08:03:19Z | |
dc.date.available | 2013-07-04T08:03:19Z | |
dc.date.issued | 1985 | |
dc.identifier.issn | 0800-0506 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/130627 | |
dc.language.iso | nob | no_NO |
dc.publisher | Fiskeridirektoratet | no_NO |
dc.relation.ispartofseries | Rapporter og meldinger;1985, 7 | |
dc.title | Sensorisk, kjemisk og bakteriologisk undersøkelse av frossen fiskefilet og farse produsert i Troms og Finnmark i årene 1981 - 1983. | no_NO |
dc.type | Working paper | no_NO |
dc.source.pagenumber | 31 s. | no_NO |